Sužinok apie Black Friday išpardavimus pirmas ir laimėk Apple prizus!

...

Didžiausi metų išpardavimai JAV netrukus prasidės! Protu nesuvokiamos nuolaidos keletui dienų pasiekia JAV parduotuves, o pasinaudoję Shipzee paslauga mes taip pat galime įsigyti vardinės aprangos ir avalynės, aukštos kokybės elektronikos, vitaminų ir kitų prekių ženkliai pigiau. 

Nepraleisk progos įsigyti prekių už rekordiškai mažas kainas prenumeruok Shipzee naujienlaiškį, pirmasis sužinok apie Black Friday ir Cyber Monday išpardavimus JAV bei laimėk Apple prizus!  

 

 

 

Black Friday ir Cyber Monday yra didžiausi ir laukiamiausi išpardavimai JAV, vykstantys lapkričio pabaigoje. Black Friday akcijos prasidėjo fizinių parduotuvių lentynose ir žymėjo Kalėdinių dovanų pirkimo maratono pradžią. Pradėjus populiarėti apsipirkimui internetu, el. prekybos atstovai paskelbė Cyber Monday – neįtikėtinus išpardavimus el. parduotuvėse. 

Šiuo metu daugelis JAV parduotuvių jau likus keletui dienų iki Black Friday pradeda skelbti pirminius išpardavimus ir akcijos, kurios kulminaciją pasiekia penktadienį, dažniausiai pirkėjus džiugina visą savaitgalį, o pirmadienį sklandžiai pereina į Cyber Monday pasiūlymus. Taip JAV pirkėjai turi beveik visą savaitę įspūdingų nuolaidų, kuriomis su Shipzee paslauga pasinauoti gali ir tu! 

 

Konkurso taisyklės

  1. Konkursas vyksta 2022 11 01 – 2022 11 28.
  2. Konkurse automatiškai dalyvauja asmenys, užsiprenumeravę Shipzee naujienlaiškį nuo 2022 11 01 iki 2022 11 28 imtinai. 
  3. Konkurso laimėtojas bus išrinktas 2022 12 12 atsitiktine tvarka iš visų prenumeravusių naujienas 2022 11 01 – 2022 11 28 laikotarpiu.
  4. Su laimėtojais susisieksime asmeniškai, prenumeratoje nurodytu el. paštu.
  5. Konkurso prizas – 2x Apple HomePod Mini išmanioji kolonėlė bei Apple AirPods ausinės.

*Shipzee nėra oficialus prekių ženklų ar parduotuvių partneris, o atlieka tarpininkavimo paslaugą ir padeda pirkėjams įsigyti norimų prekių ženklų prekes iš oficialių JAV internetinių parduotuvių pigiau. Shipzee pasiūlymuose nurodytos kainos yra galutinės – su visais įskaičiuotais prekių, paslaugų, pristatymo ir importo mokesčiais.