Įžymybių kosmetika, kurios Lietuvoje nerasi

...

Rare Beauty“, „Fenty Beauty, Kylie Cosmetics ir kt. įžymybių kosmetika graibstoma visame pasaulyje! Deja, Lietuvos parduotuvėse jos nė su žiburiu nerasi. O jei oficiali šių prekių ženklų parduotuvė ir siunčia į Lietuvą, už šį malonumą tenka pakloti nemenką sumą, net perkant vos vieną lūpdažį. Laimei, su Shipzee gali pasinaudoti unikalia galimybe įsigyti žvaigždžių kosmetikos be jokio vargo ir nepermokėti už siuntimą į Lietuvą. Tad nieko nelauk ir išbandyk kosmetikos priemones, dėl kurių iš proto kraustosi visas pasaulis.

Tau tereikia išsirinkti norimos įžymybės kosmetikos priemonę, atsiųsti mums jos nuorodą užpildant užklausą Individualaus užsakymo puslapyje, sulaukti galutinės kainos pasiūlymo su visais įskaičiuotais mokesčiais ir, jei jis tenkins, jį apmokėti. Su mūsų paslauga į vieną krepšelį gali apjungti ir į Lietuvą iš JAV parsisiųsti net kelių skirtingų įžymybių prekių ženklų gaminius.

Rinkdamasi prekes būtinai el. parduotuvėse nurodyk JAV kaip savo šalį!

Išsamesnę vaizdinę instrukciją, kaip pirkti per Shipzee, rasi šio puslapio apačioje.

1. Selena Gomez „Rare Beauty“ – vertinantiems savo unikalumą

„Rare Beauty“ kosmetiką kuria dainininkė ir aktorė Selena Gomez. Kaip teigia pati žvaigždė, jos pagrindinis tikslas – pabrėžti tiek vidinį, tiek išorinį žmogaus grožį. Šia kosmetikos linija ji nori paskatinti žmones vertinti savo unikalumą ir jį išryškinti makiažu.

„Rare Beauty“ spalvų paletė išsiskiria ryškiais brangakmenių tonais ir neutraliomis spalvomis. Būtent dėl jų ypač vertinami šio prekės ženklo skaistalai. Visa Selenos Gomez kosmetika yra ekologiška, veganiška ir tinkanti jautriai odai. O vienas procentas nuo kosmetikos pardavimų keliauja į Selenos Gomez labdaros fondą, skirtą paremti psichologinės pagalbos iniciatyvas.

 

 

2. Rihanna „Fenty Beauty“ – idealios priemonės grožio eksperimentams

Anot „Cosmopolitan“ apžvalgininkų, vienos daugiausiai pasaulyje uždirbančios dainininkės Rihannos kosmetikos linija „Fenty Beauty“ yra vertinama kaip ypatingai kokybiška kosmetika. Rihanna su 50 atspalvių makiažo pagrindu „Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation“ ir lengvos tekstūros kūno bronzantais „Lava Body Luminizer“ vos per naktį apvertė grožio industriją. „Fenty Beauty“ produkcija išsiskiria tuo, kad ji yra sukurta visiems – visų tipų ir atspalvių odai.

 

 

3. Lady Gaga „Haus Labs“ – mylintiems save be jokių priežasčių

Tavo veidas – tavo taisyklės! 2019 metų rugsėjį ekstravagantiškoji JAV dainininkė Lady Gaga pristatė savo dekoratyvinės kosmetikos liniją pavadinimu „Haus Laboratories“, vėliau pervadintą į „Haus Labs“. Lady Gaga teiga, kad „Haus Labs“ nėra tik dar vienas kosmetikos prekės ženklas – tai jos istorija ir jos požiūris į meilę sau, saviraišką ir meną. Itin populiarūs „Haus Labs“ produktai, kuriuos pamilsi iš karto, tai skystas akių apvadas „Liquid eye-lie-ner“ (katės akių efektui sukurti) ir ikoninė 18 atspalvių ir skirtingų tekstūrų „Stupid love“ akių šešėlių paletė.

 

 

4. Kylie Jenner „Kylie Cosmetics“ – kartą išbandžiusi, negalėsi atsispirti

Kylie Jenner – tikrai ne pirmoji žvaigždė, pristačiusi savo vardo dekoratyvinę kosmetiką, tačiau „Kylie Cosmetics“ neabejotinai tapo vienu sėkmingiausiu kosmetikos prekių ženklu pasaulyje. Pirmoji sensacija, kurią grožio pasauliui pristatė Kylie Jenner, buvo lūpų makiažui skirti rinkiniai – „Kylie Lip Kit“. Tačiau apsiriktumei manydama, jog tai vieninteliai dėmesio verti „Kylie Cosmetics“ produktai! Akių, antakių ir makiažo rinkiniai bei veido priežiūros produktai tikrai nustebins net didžiausias grožio skeptikes!

 

 

5. Kim Kardashian „SKKM by Kim“ – nepriekaištingo įvaizdžio kūrimui

Vienais didžiausių pardavimų garsėja skandalingiausios pasaulyje žvaigždės ir ikonos Kim Kardashian prekės ženklas „SKKM by Kim“. Čia rasi ne tik odos priežiūros prekių, prie kurių kūrimo proceso prisidėjo pati grožio karalienė, bet ir joms skirtų aksesuarų, kad galėtum namuose susikurti stilingą grožio oazę.

 

 

6. Hailey Rhode Bieber „Rhode Skin“ – tobulai sudrėkintai odai

Patirk sensacija tapusį Rhode odos glazūros efektą ir tu! Būtent juo garsėja populiariosios Hailey Rhode Bieber 2022 m. įkurta Rhode Skin kosmetikos linija. Ši odos priežiūros kosmetika sukurta įvairių tipų odos barjerui maitinti ir išsaugoti bėgant laikui.

Vystydama šią kosmetikos liniją Hailey vadovaujasi tokiomis vertybėmis kaip paprastumas, įperkamumas, autentiškas, kokybė ir skaidrumas. Šie dalykai ir atsispindi „Rhode“ kosmetikos priemonėse, skirtose kasdienei odos bei lūpų priežiūrai. Nuostabiai drėkinančius ir žvilgesio suteikiančius „Rhode“ lūpų balzamus bei dažus jau spėjo pamėgti ir Shipzee klientės Lietuvoje.

 

 

Kaip užsisakyti garsenybių kosmetikos?

Norėtum išbandyti šią kosmetiką? Nieko nelauk pasinaudok unikalia galimybe ir užsisakyk šią kosmetiką per Shipzee.


Kaip pirkti per Shipzee?

*Shipzee nėra oficialus reklamuojamų produktų platintojas ir neturi jokių partnerystės ryšių su minimais prekių ženklais. Shipzee teikia tarpininkavimo paslaugą ir padeda pirkėjams įsigyti norimų prekių ženklų prekes iš oficialių JAV internetinių parduotuvių pigiau. Shipzee nurodytos kainos yra galutinės su visais įskaičiuotais prekių, paslaugų, pristatymo ir importo mokesčiais.