Drabužių ir avalynės dydžiai JAV. Ką verta žinoti prieš užsisakant?

...

Prekių užsakymo instrukciją rasi šio puslapio apačioje. 

 

Pirkti drabužius ir avalynę internetu yra itin patogus būdas įsigyti stilingos aprangos pigiau. Tačiau, esant ne vienai dydžių matavimo sistemai, daugeliui kyla klausimas –  kaip nesuklysti, renkantis tinkamą avalynės ar drabužių dydį JAV?

Dydžių lenteles dažniausiai galima rasti el. parduotuvių prekių puslapiuose, spustelėjus „Size chart”. Tačiau tam, kad būtų lengviau susigaudyti, Shipzee savo klientams parengė orientacinio pobūdžio dydžių lenteles. Jos padės susigaudyti, koks JAV dydis atitinka mums įprastus europinius, jei gamintojas nenurodo savo išmatavimų. Vis dėlto renkantis konkrečią prekę rekomenduojame pasitikrinti pagal jos gamintojo pateiktą informaciją, nes kai kada dydžiai gali neatitikti standartinių.

 

 

 Drabužių dydžių lentelės

Drabužiai internetu tampa nauju standartu. Tiesa, kad skirtingų šalių matavimo sistemos ne visada yra vienodos. Tačiau nežinomybė, kurį dydį pasirinkti, neturėtų kliudyti pasinaudoti geriausiais JAV el. parduotuvių pasiūlymais ir sutaupyti. Tinkamiausią dydį lengvai išsirinksi pasižiūrėjęs į žemiau pateiktas lenteles.


Patarimas: Perkant vardinius gaminius, tikslius dydžius siūlome pasitikrinti oficialiuose prekės ženklo puslapiuose. Taip pat, jei yra galimybė, rekomenduojame patikrinti vartotojų atsiliepimus, kuriuos galima rasti prie daugelio konkrečių produktų.

 

Batų dydžių lentelės

Naršydamas JAV el. parduotuvėse, atradai batų porą, apie kurią visada svajojai, tačiau nežinai, kaip išsirinkti sau tinkamą dydį? Ne bėda! Shipzee komanda parengė orientacinio pobūdžio avalynės dydžių lenteles, pagal kurias lengvai išsirinksi tinkamiausius batus. Rekomenduojame dydį rinktis pagal pėdos išmatavimus centimetrais ir esant galimybei pasitikrinti juos gamintojo pateiktoje dydžių lentelėje.

 

Kur rasti dydžių lenteles JAV el. parduotuvių puslapiuose?

 

Dydžių lenteles dažniausiai rasi JAV el. parduotuvių prekių puslapiuosespustelėjęs „Size chart” mygtuką ar liniuotės ikonėlę, esančią prie dydžių variantų, bet, kad įsidėmėti būtų kuo paprasčiau, o atrasti viską vienoje vietoje – greičiau, savo platformos lankytojams parengėme pavyzdį, kurioje vietoje reikėtų ieškoti prekės dydžių lentelės:

 

Populiariausių parduotuvių aprangos ir avalynės dydžių lenteles rasi, pasirinkęs žemiau pateiktus prekių ženklų pavadinimus:

 

Macy’s Michael Kors New Balance Ralph Lauren Nike Fila

 

Kodėl verta pirkti per Shipzee?

 

  • JAV lengva rasti norimus produktus pigiau arba su didele nuolaida
  • Itin platus pasirinkimas ir išskirtinai tik JAV rinkai skirti produktai.  
  • Patogus, greitas ir saugus apsipirkimo bei prekių atsisiuntimo procesas. 

 


Kaip pirkti iš JAV el. parduotuvių naudojantis Shipzee Individualaus užsakymo paslauga?

*Shipzee nėra oficialus prekių ženklų ar parduotuvių partneris, o atlieka tarpininkavimo paslaugą ir padeda pirkėjams įsigyti norimų prekių ženklų prekes iš oficialių JAV internetinių parduotuvių pigiau. Shipzee pasiūlymuose nurodytos kainos yra galutinės – su visais įskaičiuotais prekių, paslaugų, pristatymo ir importo mokesčiais.